Ada viel van de ene verbazing in de andere tijdens haar eerste week bij Verheij. “Ik maakte kennis met dingen als bestekken en indexaties en andere vaktaal. Na mijn eerste werkweek duizelde het me. Ik had nooit gedacht dat het allemaal zo werkte. Wat hier bij Verheij allemaal gebeurt, daar denk je niet aan als je iemand het gras ziet maaien. Er ging een wereld voor me open!” Ada keek op elke afdeling even rond. “Daardoor krijg je een perfect beeld wat er mogelijk is en wat bij je past.”

Een nieuwe uitdaging in de Alblasserwaard

Na 17 jaar bij de krant was Ada hard toe aan nieuwe uitdaging. “De drive was weg, ieder jaar was een beetje hetzelfde. Ik wilde wel echt in de Alblasserwaard blijven werken.” Als nuchtere boerendochter trok het groen Ada wel. “Het buiten zijn is me met de paplepel ingegoten. Ook heb ik bij een landbouwmechanisatie bedrijf gewerkt. En ik houd van hard werken!”

“Buiten zijn is me met de paplepel ingegoten.”

Ada Aantjes, administrateur bedrijfsbureau

Gek op computerwerk

In de baan bij Verheij komt Ada helemaal tot haar recht. “Momenteel doe ik veel administratie van de honderden contracten die Verheij heeft lopen. Ik ben gek op computer- en administratiewerk, onze calculators en werkvoorbereiders wat minder. Maar door de structuur die ik aanbreng, kunnen zij beter hun werk doen. Dat werkt super!”

Personeelsvereniging

“Verheij is echt een mooi bedrijf. Werken in het groen gewoon prachtig. Daardoor waardeer ik het groen buiten ook 10x meer! Maar de binding met elkaar is bij Verheij ook heel sterk. Ik zit inmiddels al met veel plezier in de personeelsvereniging. Want het mag ook gezellig zijn!”

Ook een switch maken?

Ada switchte van de krant naar het groen. Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging en zou je graag het groen willen proberen? Van harte welkom bij Verheij!

Jantine Verweij HR-adviseur