Jouw toekomstige werkplek?

Tijdens zijn opleiding zat Dico niet stil. Hij ging in zijn vrije uurtjes en vakanties meteen ook aan de slag op het bedrijfsbureau. “Mijn eerste kennismaking met Verheij ben ik niet vergeten. Een fijne cultuur met korte lijntjes en de nuchtere mentaliteit van het ‘gewoon dóen’. Daar houd ik van, dit smaakte voor mij naar meer!”

De grote diversiteit aan projecten maakt Verheij volgens Dico ook een aantrekkelijk bedrijf om voor te werken. “Verheij doet niet alleen groot onderhoud, maar ook het fijnere groen en de aanleg van mooie tuinen. Ook mijn onderwerp van mijn schoolopdracht, biodiversiteit, kwam ik bij Verheij weer in het dagelijks werk tegen. Daarnaast werkt Verheij met innovatieve ontwikkelingen zoals GIS, waarbij ik zelf ook de vrijheid krijg om nieuwe ideeën mee te ontwikkelen.

Momenteel werkt Dico onder andere als werkvoorbereider/calculator voor het Rijksvastgoedbedrijf. “Ik kan me volledig focussen op de materie. Ik ga ook mee op projectbezoek en ben aanwezig bij bouwvergaderingen. Op deze manier lever ik een volwaardige bijdrage aan het project. Mijn actieve inbreng wordt enorm gewaardeerd. Ik leer iedere dag en heb een vaste coach. Ter aanvulling krijg ik voldoende opleidingen en trainingen, bijvoorbeeld om mijn kennis van contracten nog te verbeteren. Zo werken we samen ook aan mijn groene toekomst!”

NIEUW: Traineeship

Per juni 2022 start Verheij een traineeship voor studenten én doorgroeiers. Wil je vrijblijvend kennismaken met dit traject? Ontdek het traineeship of meld je aan voor de Open Dag!