Grip op groen met GeoGreen

Heeft u meerdere locaties in beheer? Dan wilt u graag altijd en overal op de hoogte zijn van de actuele situatie op uw terreinen. GeoGreen is de online tool van Verheij die real-time inzicht geeft in gegevens over het terreinonderhoud via overzichtelijke kaarten en dashboards. Digitaal groenbeheer, noemen wij dat. Via telefoon, tablet of computer heeft u uw buitenruimtes in handen.

Kom op onze stand 11.2.10 langs voor een gratis uitgebreide demo van deze werkwijze.

Verheij voert het integraal groenonderhoud uit bij PGGM.
Digitaal groenbeheer met GeoGreen.

Integraal groenonderhoud

Een groene omgeving heeft regelmatig aandacht nodig. Door goed onderhoud zorgt u dat u en de andere gebruikers optimaal genieten van de buitenruimte. De buitenruimte is daarnaast uw groene visitekaartje. Met goed onderhoud zorgen we dat de gebruikers in ieder jaargetijde plezierig gebruik kunnen maken van de tuin. Wij stemmen het groenonderhoud altijd af op de gebruiker: welke eisen stelt deze aan de buitenruimte? Op basis van deze vereisten voeren onze gespecialiseerde teams het onderhoud goed en efficiënt uit.

Maak een afspraak voor de Vakbeurs Facilitair

Wilt u vooraf alvast wat informatie opvragen of een afspraak plannen voor de beursdagen? Neem dan gerust contact op of laat uw gegevens achter.

Jacob Verheij Groenadviseur