Bedrijven, nutssector & industrie

Uw buitenruimte is een visitekaartje voor uw bedrijf en daarom is het van belang dat deze er verzorgd uitziet. Veiligheid, kwaliteit, milieu en vakmanschap zijn de vereisten voor het werken in de petrochemie en nutssector. Van kantoortuin tot tankdijk en van hekwerken tot het leggen van betonplaten, het werk is in goede handen bij Verheij.

Verheij19-Juni2015©ceesvdwal_3

Eťn leverancier voor uw buitenruimte(n) ontzorgt en geeft uniformiteit

De bij u bekende voorman meldt zich voor aanvang van de werkzaamheden en noteert de uit te voeren werkzaamheden in het logboek. Zo weet u wie er op uw bedrijfsterrein aanwezig zijn en wat er wordt uitgevoerd. Een goede communicatie en transparantie in de uitvoering van werkzaamheden is bij Verheij Integrale groenzorg vanzelfsprekend.

Waarom Verheij?

Door middel van een eenvoudige organisatiestructuur en een vaste contactpersoon (ook bij meerdere locaties) bieden wij u een heldere communicatie en korte responstijden.

Applicatie

Bij meerdere locaties gebruiken wij bij diverse klanten de Collector app die ontwikkeld is in samenwerking met het bedrijf Esri. Hierop is een kaartje van de regio te zien waarop alle locaties zijn weergegeven. Van elke locatie is een foto en informatie beschikbaar. Nadat de werkzaamheden op een locatie zijn verricht kan een foto gemaakt worden die geüpload wordt in de app, hierna verschijnt een groen puntje op de locatie ten teken dat de locatie door ons is behandeld. Deze app wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het onderhouden van de elektriciteitshuisjes van Joulz

BNI - gezicht op shovel
  • Eťn contactpersoon voor al uw locaties
  • Een veilige werksituatie door ervaring en instructie
  • Ondersteunend digitaal klantenportaal
  • Transparantie door "Collector app" en voortgangsrapportages
VerheijBV-Sept-¬ģceesvdwal_20

Verheij Integrale groenzorg is dť dienstverlener voor aanleg en onderhoud van buitenruimten. Onze kennis en vakmanschap staan garant voor een professionele en persoonlijke aanpak.