WEBINAR | De 7 ingrediŽnten van een goede beleeftuin

Het ontwikkelen van een beleeftuin is een uitdagend proces. Hoe zorg je ervoor dat er voldoende draagvlak is, de tuin uiteindelijk optimaal gebruikt wordt ťn de bewoners er daadwerkelijk van genieten? Om antwoord te krijgen op deze vragen organiseert Verheij op donderdag 24 juni een inspirerend en praktisch webinar. In dit event krijgt u handvatten om een beleeftuin-traject succesvol te doorlopen en een tuin te realiseren die bij uw wensen en mogelijkheden past.

Aanmelden!

 

Na dit webinar...

  • weet u meer over de unieke toegevoegde waarde van een beleeftuin voor bijv. dagbesteding en therapie;
  • kunt u de manier waarop een beleeftuin de kwaliteit van leven verhoogt zichtbaar maken;
  • bent u zich bewust van de mogelijke obstakels bij het realiseren van een beleeftuin;
  • kunt u meteen aan de slag met het ontwikkelen van een waardevolle beleeftuin.

 

Gegevens

Datum en tijd: 24 juni, 10.00-10.30 uur uur
Thema: De 7 ingrediënten van een goede beleeftuin
Sprekers:

  • Willy Schuurman, Maximaal Leven, grondlegster van de beleeftuin, bepleit de noodzaak van een juiste dagbeleving voor bewoners van zorginstellingen. Met haar jarenlange ervaring in de verpleeghuiszorg, verzorgt zij vanuit haar bedrijf Maximaal Leven dagbeleving op maat aan de hand van 9 thema's.
  • Jacob Verheij, Verheij Integrale groenzorg neemt u mee in de essentiele (denk)stappen die u moet zetten om een beleeftuin voor bewoners, medewerkers en andere betrokkenen tot een groot succes te maken. 
  • Erik-Jan Koers, subsidiegezocht.nl gaat in op de mogelijkheden om subsidie te zoeken voor de aanleg van een beleeftuin.

  

Aanmelden!

 

Vragen

Heeft u vooraf al vragen over het webinar? Neem dan contact op met Jacob Verheij via 06 - 12 64 65 19 of j.verheij@verheijbv.nl

 

Ervaring in de zorg

Verheij realiseerde in de afgelopen jaren meerdere mooie en succesvolle beleeftuinen bij onder andere Zorpartners De Reehorst en Het Groene Hart Ziekenhuis. Daarnaast verzorgt Verheij ook veel groenonderhoud voor zorgkoepels zoals Rivas Zorggroep en Cedrah

Geplaatst op 28 mei 2021

Naar volledig nieuwsoverzicht