Universiteit Utrecht

Verheij onderhoudt al jarenlang de binnentuinen van de Universiteit Utrecht in de oude binnenstad. Het werk voor de eeuwenoude onderwijsinstelling (een van de onderdelen van het hoofdgebouw dateert uit 1462) is écht maatwerk ten top.

Niet alleen vraagt het zwerfafval dat studenten achterlaten om een proactieve en flexibele aanpak, bij de vaak lastig bereikbare binnentuinen moet Verheij kiezen voor creatieve oplossingen.

Naast de zorg voor klein en grof zwerfafval onderhoudt Verheij ook de plantvakken en grasperken. De universiteit wil graag een groene uitstraling. Verheij werkt het hele jaar met een vaste ploeg om het gras en de beplanting in optimale conditie te houden. Hiervoor wordt onder andere beregening ingezet.

Met zeven faculteiten, ruim 600 professoren, 6700 medewerkers, 30.000 studenten en een budget van 810 miljoen euro is de universiteit het grootste bedrijf van de provincie Utrecht. De UU is blij met Verheij: “De mannen van Verheij communiceren direct, denken goed mee, brengen hun expertise in. Dat is heel plezierig. Zij blij en wij tevreden. Zoals het hoort.”