Rivium

Bedrijvenpark Rivium aan de Nieuwe Maas, biedt plaats aan 140 verschillende bedrijven in 90 gebouwen. Tienduizenden mensen zien dagelijks vanaf de Brienenoordbrug hoe het park van 25 hectare er prachtig bij ligt.

Verheij Integrale groenzorg verzorgt al jarenlang het groenonderhoud voor het Parkmanagement van het Rivium, zowel op openbaar als op privaat terrein. Het gaat hier om integraal groenonderhoud. Je kunt hierbij onder andere denken aan: maaien gras, onderhoud beplanting en vaste planten, knippen hagen, begeleidingssnoei van bomen, verwijderen zwerfvuil en onkruidbestrijding op de verhardingen.

Green-to-Colour

Verheij Integrale groenzorg realiseerde in 2013 samenwerking met vasteplantenkweker Griffioen uit Wassenaar in drie weken een renovatie van de plantvakken van de Rivium-boulevard. Binnen twee maanden bloeide de boulevard prachtig. Verheij en Griffioen maakten hierbij gebruik van het GreentoColour-concept. Dit is een bijzonder beplantingsconcept, met als resultaat een attractieve beplanting met een hoogwaardige uitstraling met minimale onderhoudskosten. Lees meer over dit project in onze GroenZorg van 2012-2013.

Verheij past het GreentoColour-concept nu nog steeds toe op verschillende plekken in het Rivium-gebied.