Het verhaal van Dick Verheij

Zoals groen altijd groeit zijn wij, als Verheij Integrale groenzorg, van een eenmansbedrijf in 30 jaar gegroeid naar een professionele buitenruimtespecialist waarbij dagelijks ongeveer 100 mensen werkzaam zijn.

Verheij heeft in de loop der jaren een grote klantenkring opgebouwd waarmee een duurzame relatie wordt onderhouden. Aanleg en onderhoud van buitenruimten in de breedste zin van het woord is ons werk.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door gemotiveerde vakbekwame medewerkers met gevoel voor kwaliteit, maatschappelijke verantwoordelijkheid en goede nazorg.

Onze medewerkers en onze opdrachtgever zorgen samen voor een eenheid die de continuïteit en kwaliteit van onze onderneming garanderen. Ik vind het ontzettend belangrijk dat mensen zich thuis voelen op ons bedrijf. Doordat ons bedrijf voortdurend in beweging is biedt het mensen volop kans om zich verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Duurzaamheid en MVO is voor ons geen hype. Gezondheid, milieu, sociale verantwoording en het belang van de groene buitenruimte voor het welzijn van de samenleving zit ons al decennia tussen de oren. Van het eerste advies tot en met de nazorg van ieder project.

  

D. Verheij

Algemeen directeur