h2O-onkruidbeheersing

Verheij Integrale groenzorg presenteert een gloednieuw concept: h2O onkruidbeheersing. Dit concept combineert de beproefde methoden van onkruidbestrijding met heet water en hete lucht.

In ons concept combineren wij twee methoden die het onkruid op de verhardingen op een chemievrije wijze bestrijden: onkruidbeheersing met heet water en hete lucht. Omdat dit concept de focus heeft op beheersen in plaats van bestrijden zetten we zowel technische als procesgerichte expertise in. Met zelf ontwikkelde machines en een effectieve werkwijze zijn wij in staat om het onkruid in op uw locatie optimaal te beheersen, naar de gewenste beeldkwaliteit. Dit doen wij uiteraard volgens een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

VerheijAug.Shoot©ceesvdwal_93

Digitale planning en routing

Een essentieel onderdeel van de werkwijze h2O-onkruidbeheersing is ons digitaal routingsysteem met behulp van GIS. Hierdoor verloopt de planning en routing van de onkruidbestrijding zeer effectief. Ook kunnen wij u daardoor optimaal inzicht geven in de status van onze werkzaamheden, de onkruiddruk op specifieke locaties en de effectiviteit van onze onkruidbeheersing.

Conform CO2-prestatieladder niveau 5

De werkwijze bij h2O-onkruidbeheersing is net als de complete bedrijfsvoering van Verheij Integrale groenzorg conform niveau 5 van de CO2-prestatieladder. Dit blijkt ook in de praktijk.

Het hete water bijvoorbeeld, dat wij nodig hebben voor een van de bestrijdingsmethoden, brengen wij op 85 graden Celsius met onze eigen biomassakachel op onze bedrijfslocatie. Het water wordt op deze temperatuur vervoerd naar locatie en behoeft dan nog maar 13 graden extra verwarmd te worden. Zo dringen wij de CO2-uitstoot bij het proces maximaal terug. We streven ernaar om h2O-onkruidbeheersing zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk te maken, en blijven daarom ook doorontwikkelen. Stilstand is immers achteruitgang!

VerheijBVH2o©ceesvdwal.nl_15
StichtseVechtAug.17ceesvdwal_13