Onderwijs & zorginstellingen

Groen is onmisbaar voor het welzijn van de mens, of je nu jong bent of oud. De leefomgeving is van essentiŽle waarde voor kinderen en studenten die naar school gaan of ouderen die graag buiten zijn. Of het een beleeftuin voor oudere mensen of een vergroening van een schoolplein is, bij Verheij bent u aan het juiste adres.

Speciaal voor scholen hebben wij:

ParkhuisDordt©ceesvdwal_10

Begeleiding, advies, ontwerp en realisatie bij ťťn partij!

Samen met u maken wij een ontwerp en geven advies en begeleiding om tot een optimaal resultaat te komen. De communicatie loopt via één contactpersoon (ook bij meerdere locaties). Bij de realisatie van het werk worden regelmatig mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt of een sociale dan wel psychische beperking ingezet. Vanuit onze visie dat deze mensen zoveel mogelijk in het reguliere bedrijfsleven tewerk gesteld dienen te worden bieden wij deze mensen ‘coaching on the job’ aan. Altijd in de juiste verhoudingen om kwaliteit van het werk en goede integratie in de “ploeg” te garanderen. 

Waarom Verheij?

U wilt bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van uw scholieren of bewoners? Verheij Integrale groenzorg kan u daarbij helpen.

Naast werkgerelateerde coaching, training en opleiding staat het sociale aspect van het samenwerken centraal. Eén van onze projecten waar dit tot uiting komt is het onderhoud bij Rivas Zorggroep

Of het nu gaat om de buitenruimte van een basisschool, peuterspeelzaal, universiteit, verzorgingstehuis of ziekenhuis, Verheij maakt uw buitenruimte tot een veilige en leefbare omgeving. 

Specialist in beleeftuinen

Op basis van het type bewoners van zorginstellingen, negen facetten van dagbeleving en de kenmerken van de zorglocatie realiseert Verheij Integrale groenzorg unieke beleeftuinen. Een beleeftuin van Verheij verbetert de kwaliteit van leven van bewoners aanmerkelijk. Lees hier meer over de visie van Verheij. 

DriemaashavenAug.17ceesvdwal_36
  • Eťn contactpersoon voor al uw locaties
  • Ondersteunend digitaal klantenportaal
  • Sociaal verantwoord ondernemen
  • Personeel beheerst de Nederlandse taal
OZ - Zeist-PGGM_Z6A9996

Verheij Integrale groenzorg is dť dienstverlener voor aanleg en onderhoud van buitenruimten. Onze kennis en vakmanschap staan garant voor een professionele en persoonlijke aanpak.