Vrijwillgers en Verheij actief tijdens NL Doet

Op 9 en 10 maart werden tijdens NL Doet meer dan 10.000 vrijwilligersacties met succes afgerond. NL Doet, jaarlijks georganiseerd door het Oranje Fonds, zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Zo gezegd, zo gedaan, en ook Verheij Integrale groenzorg deed graag mee.

Vier van onze mannen hielpen onze fotograaf en molenaar Cees van der Wal, bij het opknappen van de Kleine Molen in Streefkerk. De Stichting tot Instandhouding van Molens in de Alblasserwaard en de Vijfherenlanden (SIMAV) was er maar wat blij mee. Cees maakte zelf foto's (zie onder) en Het Kontakt maakte er een mooie reportage van. 

Ook in de gemeente Stichtse Vecht werd volop meegedaan aan NL Doet. De Tennisclub TLC Loenen knapte, met behulp van materiaal van Verheij, haar tennisbaan  eens goed op. Enthousiaste creatievelingen uit Breukelen maakten, met door Verheij geschonken stammetjes, prachtige insectenhotels

Ook bij zorgkoepel Cedrah werd, mede door ondersteuning van Verheij, vol vuur gewerkt aan het zomerklaar maken van de tuinen. 

Geplaatst op 13 maart 2018

Naar volledig nieuwsoverzicht