Ontdek de praktijk van groene participatie

Veel gemeenten zijn bezig met het betrekken van burgers bij de openbare ruimte. Werden plannen vroeger alleen gepresenteerd aan de burger, nu worden ze geconstrueerd met de burger. Wensen en verwachtingen van burgers worden steeds meer leidend voor ontwikkeling van een buurt. Burgers participeren zelf ook graag in de buitenruimte en de ontwikkeling daarvan. Maar wist u dat een groenvoorziener bij uitstek een rol kan spelen om de gemeente te ontzorgen en participatie in de groene buitenruimte van de gemeente kan stimuleren?

Manager Omgeving & Participatie Cees Lock van Verheij Integrale groenzorg kan u hierover alles vertellen uit zijn dagelijkse praktijkervaring met participatie en contacten met burgers. Van harte welkom om met hem een praatje aan te knopen tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte! Uiteraard zijn ook andere collega's van Verheij aanwezig op stand 4.1.04 om te praten over onze integrale aanpak van het groenonderhoud in de openbare ruimte, onze concepten h2O-onkruidbeheersing en Kleurrijk Buiten en nog veel meer. Werken wij al voor u? Ook dan bent u van harte welkom op onze stand.

Registreer hier gratis toegang voor de beurs.

 

Kunt u niet zolang wachten en wilt u nu al meer weten over burgerparticipatie? Neem dan contact met ons op via info@kleurrijkbuiten.nl

Geplaatst op 12 juli 2018

Naar volledig nieuwsoverzicht