Ontdek de beleeftuin die bij u past tijdens Zorgtotaal 2019

Honden komen wel 2 Ó 3 uur per dag buiten. Bewoners van zorginstellingen in Nederland gemiddeld 6 minuten per maand. Deze bijna onmenselijke kwaliteit van leven verandert, als u in zee gaat met Verheij Integrale groenzorg! In samenspraak met u creŰren wij waardevolle buitenruimtes die perfect aansluiten op uw wensen en verwachtingen. Een ontmoetingsplek voor bewoners, bezoekers en de buurt.

Op basis het type bewoners, de kenmerken van uw locatie en de manier waarop de dagbesteding is ingericht creeëren we een unieke beleeftuin die uw bewoners uitnodigt om van de buitenlucht te genieten, zelfstandig of onder begeleiding. Veilig, uitdagend en prikkelend. De tuin stimuleert de gezondheid en vitaliteit, reduceert medicatie en zorgkosten en speelt een sleutelrol in het dagelijks leven van uw bewoners. 

Wilt u hier meer over weten? Wij nodig u graag uit om ons te ontmoeten tijdens de Zorgtotaal beurs. Klik hier om u aan te melden! (gratis)

Waardevol groen

De zorg wordt steeds belangrijker voor Verheij Integrale groenzorg. Omgekeerd speelt groen een steeds grotere rol in de zorg. Verheij Integrale groenzorg is specialist in unieke beleeftuinen die aansluiten bij de dagbeleving bij een zorginstelling. Een belevingstuin van Verheij verbetert de kwaliteit van leven van uw bewoners. De tuin functioneert als een healing environment. Lees hier meer over onze visie of bekijk de recent aangelegde beleeftuin bij Zorgpartners Midden-Holland.

Daarnaast verzorgt Verheij aanleg en renovatie van zorgtuinen, binnentuinen, daktuinen, inspiratietuinen en entreetuinen. Met jarenlange ervaring in de zorg verzorgt Verheij het onderhoud van het groen bij uw zorginstellingen of ziekenhuis. Verheij onderscheidt zich hierbij door unieke samenwerking met vrijwilligers en bewoners bij het onderhouden van zorginstellingen en het digitaal inzicht door middel van GIS. 

Zorgtotaal

Beurs: Zorgtotaal
Data: 12, 13 en 14 maart
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Stand: Hal 8, D016

Zorgtotaal staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg. De beurs is ingedeeld in overzichtelijke segmenten, zodat u als exposant relevante bezoekers aantrekt. Zorgtotaal vindt tegelijk plaats met het platform Zorg & ICT. Bezoekers van dit evenement krijgen automatisch ook toegang tot Zorgtotaal. Kijk voor meer informatie op www.zorgtotaal.nl.

Klik hier om u aan te melden! (gratis)

Geplaatst op 14 februari 2019

Naar volledig nieuwsoverzicht