Nieuwbouw update #4: Verhuisd!

Met ingang van het nieuwe jaar 2020 opereert Verheij vanuit het nieuw gebouwde bedrijfspand. Pal naast het oude kantoor aan de Kweldamweg in Sliedrecht bouwde eigenaar Dick Verheij in de afgelopen maanden een robuust en duurzaam nieuw bedrijfspand. Het pand biedt ruimte aan 50 kantoorplekken, bevat een zeer ruime werkplaats en een grote conferentieruimte.

“Na maanden van plannen maken, bouwen en testen is het zo ver: we zijn verhuisd naar het nieuwe pand!”, vertelt Verheij trots. “De kantoorruimtes, het binnenklimaat, de facilitaire voorzieningen, alles is heel goed geregeld. En we zitten toch nog steeds op onze unieke plek in de Alblasserwaardse polder. We zijn er erg blij mee! Dit nieuwe pand biedt echt de ruimte die past bij de duurzame koers van onze organisatie. Met buiten- en binnendienst gaan we vanuit dit pand door om kwaliteit te leveren voor onze prachtige klanten. En we kijken er naar uit om ook van het buitenterrein rondom het pand iets moois te maken.”

De ruime conferentie- en vergaderruimte in het pand wordt in de eerste werkweek van het nieuwe jaar al goed benut. Vijf dagen lang wordt het Verheij-personeel intensief getraind op allerlei gebieden, zoals veiligheid, lading zekeren, BHV en groentechnische handelingen. “Zo beginnen we het jaar goed, en kunnen we veilig en verstandig aan de slag gaan in de groene buitenruimte van onze klanten.”

Een kop koffie komen drinken in het nieuwe pand? Neem contact met ons op!

 

Geplaatst op 9 januari 2020

Naar volledig nieuwsoverzicht