Kom binnen bij Verheij!

Ben je op zoek naar een baan of een stage? Of ben je van plan je roer om te gooien en wil je je oriŽnteren op een nieuwe loopbaan? Kom dan vrijblijvend binnenkijken bij Verheij Integrale groenzorg en Kom Binnen bij Verheij!

Op dinsdag 24 maart zet Verheij Integrale groenzorg de deuren van de Kweldamweg 47 open voor geïnteresseerden die willen werken de groene sector. Verheij is tijdens Kom Binnen Bij Bedrijven is voor toegankelijk voor scholieren, studenten, volwassenen en senioren. Kortom: voor iedereen die een baan in het groen zoekt. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken op een andere dag. 

Schrijf je direct in!

Wat is Kom Binnen bij Bedrijven?

Kom Binnen Bij Bedrijven is een landelijke actie die loopt van 23 tot 28 maart. Tientallen bedrijven in 8 verschillende gemeentes uit het Groene Hart openen hun deuren. Kom Binnen Bij Bedrijven is erop gericht bedrijven en organisaties in contact te brengen met werkzoekenden, stagiairs en vrijwilligers.

Waarom zou ik komen?

Wil je meer weten over de groene sector? Of ben je benieuwd welk bedrijf achter de poortdeuren in de Sliedrechtse polder zit? Kom Binnen bij Verheij. Je bent van harte welkom. We laten je graag kennismaken met ons innovatieve groenvoorzieningsbedrijf en al onze mooie collega’s. Laat je rondleiden in ons nieuwe pand en duik in de wereld van een groeiende dienstverlener in het groen.

Wat biedt Verheij mij?

Wij bieden en creëren kansen voor jong tot oud en denken graag in termen als talent, uitdaging en opleiding. Voor echte doeners die graag met de handen willen werken maar ook voor échte denkers! Wil je het vak bij ons leren? Dat kan. Wil je ons verder helpen met jouw jarenlange ervaring? Ook dat kan. Kom kijken, kom praten, kom binnen!

Hoe werkt het?

Heel makkelijk. Schrijf je direct in bij Verheij. Wil je ook ergens anders kijken? Je kunt je bij net zoveel bedrijven inschrijven als je wilt.

Geplaatst op 9 maart 2020

Naar volledig nieuwsoverzicht