Kom binnen bij Verheij!

Ben je op zoek naar een baan of een stage? Of ben je van plan je roer om te gooien en wil je je oriŽnteren op een nieuwe loopbaan? Kom dan vrijblijvend binnenkijken bij Verheij Integrale groenzorg en Kom Binnen bij Verheij!

Schrijf je direct in!

 

Wat is Kom Binnen bij Bedrijven?

Woensdag 13 en vrijdag 15 maart zet Verheij Integrale groenzorg de poortdeuren aan de Kweldamweg 49 open voor geïnteresseerden die willen werken de groene sector. Verheij doet mee aan Kom Binnen Bij Bedrijven, een landelijke actie die loopt van 11 tot 16 maart. Verheij is tijdens Kom Binnen Bij Bedrijven is voor toegankelijk voor scholieren, studenten, volwassenen en senioren. Kortom: voor iedereen die een baan in het groen zoekt.

Waarom zou ik komen?

Wil je meer weten over de groene sector? Of ben je benieuwd welk bedrijf achter de poortdeuren in de Sliedrechtse polder zit? Kom Binnen bij Verheij. Je bent van harte welkom. We laten je graag kennismaken met ons innovatieve groenvoorzieningsbedrijf met al onze mooie collega’s. Bekijk van dichtbij het voorproefje van ons nieuwbouwpand en duik in de wereld van een groeiende dienstverlener in het groen.

Wij bieden en creëren kansen voor jong tot oud en denken graag in termen als talent, uitdaging en opleiding. Voor echte doeners die graag met de handen willen werken maar ook voor échte denkers! Wil je het vak bij ons leren? Dat kan. Wil je ons verder helpen met jouw jarenlange expertise? Ook dat kan. Kom kijken, kom praten!

Hoe werkt het?

Heel makkelijk. Schrijf je direct in bij Verheij. Wil je ook ergens anders kijken? Je kunt je bij net zoveel bedrijven inschrijven als je wilt.

 

Geplaatst op 19 februari 2019

Naar volledig nieuwsoverzicht