Groenonderhoud bij historisch Amsterdams hotel

Sinds een aantal maanden voert Verheij Integrale groenzorg het groenonderhoud uit voor een zeer bijzonder hotel in Amsterdam: Hotel Arena. Het hotel is niet alleen bijzonder van haar huisvesting in het monumentale pand uit 1886 met haar rijke geschiedenis, ook de rustige ligging is uniek voor stadse begrippen.

Het pand waarin het hotel gevestigd is, gelegen in de hippe wijk Amsterdam-Oost, was vroeger een Rooms-Katholiek meisjesweeshuis. In de loop der jaren functioneerde het pand achtereenvolgens als verpleeg- en verzorgingshuis, een Sleep-In voor dak- en cultureel centrum. Inmiddels huisvest het mooi vernieuwde en gerenoveerde pand het viersterrenhotel Hotel Arena, een prachtig voorbeeld van een geslaagde combinatie tussen historie en vernieuwing.

Hotel Arena stimuleert bijzondere ontmoetingen tussen gewone mensen en gewone ontmoetingen tussen bijzondere mensen. Verheij draagt met het uitvoeren van het groenonderhoud bij aan een prachtige buitenruimte die deze ontmoeting verrijkt. Daar zijn we trots op!

Wilt u meer weten over het hotel of een kamer boeken? Kijk op https://www.hotelarena.nl/hotel-amsterdam.

 

Geplaatst op 2 juli 2019

Naar volledig nieuwsoverzicht