Goede kerstdagen en een voorspoedig 2020!

U leeft hoogstwaarschijnlijk toe naar een fijne, gezellige kerst. Wij ook. We zijn erg blij, trots en dankbaar dat we in het afgelopen jaar voor zoveel prachtige opdrachtgevers hebben mogen werken.

Voor het tiende jaar op rij schenken wij onze zakelijke relaties echter geen kerstgeschenken. Niet omdat wij niet dankbaar zijn voor de opdrachten of omdat wij ze geen flesje wijn gunnen. Wel om in de voorspoed die wij hebben de ander met minder voorspoed te laten delen.

Vogelnetschommel

Dit jaar staan mensen met een beperking centraal. We ondersteunen de aanschaf van een vogelnetschommel voor de gehandicaptenzorg bij De Schutse. De Schutse verzorgt zeer intensieve verzorging en begeleiding van verstandelijk en lichamelijk beperkten, maar ook ondersteuning van heel zelfstandig functionerende mensen met een verstandelijke beperking.

Liefdevolle zorg

Daarnaast doen we een bijdrage aan stichting Kom over en help. Kinderen met een beperking worden nog veel te vaak weggestopt in landen als Oekraïne, Moldavië en Albanië. Er heerst een taboe op het krijgen van een kind met een beperking, vaders lopen massaal weg voor hun verantwoordelijkheid en er is weinig professionele zorg. Kom over en help zet zich in om liefdevolle zorg voor deze kinderen te realiseren.

Vanaf 23 december tot en met 1 januari zijn wij gesloten, maar wel bereikbaar in geval van calamiteiten. 

Op de drempel van het nieuwe jaar 2020 danken wij al onze klanten hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Daarnaast willen we ook onze leveranciers, de burgers in de gemeenten die we mogen onderhouden en andere betrokkenen hartelijk bedanken.

Graag wensen wij u goede kerstdagen en, zowel zakelijk als privé, een voorspoedig en groen 2020.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Directie en personeel Verheij Integrale groenzorg

 

 

 

 

Geplaatst op 17 december 2019

Naar volledig nieuwsoverzicht