Fijne kerstdagen en een gezond 2021!

We zijn blij en dankbaar dat we in het afgelopen jaar voor onze klanten hebben mogen doorwerken. Dat klinkt juist in dit jaar extra bijzonder. We hopen dat u ook, ondanks alles, goed terugkijkt op het afgelopen jaar.

Terugblik

Wat voor Verheij een mooi jaar was, met de opening van het nieuwe pand en het 35-jarig jubileum, was voor veel mensen een lastig en droevig jaar in verband met de coronacrisis. Door tijdig maatregelen te nemen en voorzichtig te werk te gaan, konden we dit jaar met elkaar goed doorkomen. 

Het jubileum en de opening van het nieuwe pand hadden we met klanten, leveranciers en de regio willen vieren. Dit bewaren we graag voor later. Wel kwam er dit jaar een prachtig jubileumboek en presenteren we begin 2021 onze nieuwe bedrijfsfilm.

Donatie

Zoals al jaren gebruikelijk is schenken wij onze zakelijke relaties geen kerstgeschenken. Niet omdat wij niet dankbaar zijn voor de opdrachten of omdat wij onze klanten geen flesje wijn gunnen. Wel om de ander met minder voorspoed te laten delen in onze voorspoed.

We ondersteunen dit jaar de stichtingen Mercy Ships en Bethlehem. Mercy Ships biedt via ziekenhuisschepen, bemand met vrijwilligers, medische zorg aan de armste landen ter wereld. Stichting Bethlehem biedt hulpverlening in en rondom Pretoria (Zuid-Afrika). De donatie aan Mercy Ships wordt verdubbeld door bevriende sponsors.

Feestdagen

Vanaf 24 december tot en met 3 januari zijn wij gesloten, maar wel bereikbaar in geval van calamiteiten. Vanaf maandag 4 januari staan onze kantoormedewerkers weer voor u klaar. In week 2 hervat de buitendienst het werk weer.

Op de drempel van het nieuwe jaar 2021 danken wij al onze klanten hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Graag wensen wij u goede kerstdagen en, zowel zakelijk als privé, een voorspoedig en gezond 2021.

Met vriendelijke groeten,

 

Directie en personeel

Verheij Integrale groenzorg

 

 

 

 

Geplaatst op 21 december 2020

Naar volledig nieuwsoverzicht