ExxonMobil reikt A-Award opnieuw uit aan Verheij

Verheij Integrale groenzorg is door ExxonMobil opnieuw beloond met het predicaat A (Excellent) op de Award for Excellence on Safety and Execution. Verheij ontvangt het predicaat Excellent voor de derde keer in vijf jaar tijd.

Bij ExxonMobil worden aannemers, die op één van de Rotterdam Sites werkzaamheden uitvoeren, jaarlijks beoordeeld in het kader van het continue verbeterproces. Verheij viel in 2018 op door de performance op het gebied van veiligheid (0 ongevallen), de inzet en het meedenken op gebied van veiligheid en het hoge veiligheidsbewustzijn van de medewerkers.

“Het opnieuw ontvangen van de A-Award is voor ons een eer”, vindt operationeel directeur Wim in ’t Veld. “Veiligheid is een zeer belangrijk speerpunt in ons beleid en staat bij alles wat we doen voorop. Het is mooi om te zien dat vooral de inzet en het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers wordt geprezen. Onze dagelijkse inspanningen op het gebied van veiligheid werpen dus zijn vruchten af! De award is daarnaast een stimulans om deze lijn door te trekken naar de toekomst. Veilig uit, veilig thuis!”

 

Meer lezen:

Verheij bereikt trede 3 Veiligheidsladder

 

Geplaatst op 21 maart 2019

Naar volledig nieuwsoverzicht