Een kijkje in het nieuwe pand

Sinds januari dit jaar is Verheij Integrale groenzorg verhuisd naar een nieuw pand. In de achterliggende maanden hadden we veel plezier van deze nieuwe werklocatie met o.a. een gloednieuwe werkplaats. Mede door de ruime opzet van de kantoorwerkplekken is er voldoende ruimte en afstand op kantoor.

We begroetten dit jaar al veel klanten, leveranciers en andere partners 'op de zaak'. Om bij te praten, nieuwe plannen te bespreken of kennis te maken. En uiteraard werd dat gesprek vaak gevolgd door een rondleiding door het nieuwe pand. 

In deze prachtige fotoserie geven we u een digitale rondleiding in en om het pand. Een heerlijke werkplek, waar we kunnen blijven innoveren voor de volgende generaties. 

Ontwerp pand: Kort Geytenbeek Architecten BNA
Aannemer: BMN De Klerk
Foto's: Sjaak Verboom

 

Vrijblijvend kennismaken en 'in het echt' langskomen? Neem contact met ons op! 

 

 

Geplaatst op 12 oktober 2020

Naar volledig nieuwsoverzicht