Dankzij Verheij is er weer iemand heel blij

Vorig jaar nam Stichting ANDERS contact met ons op. De vraag was of wij een schutting bij een woning konden vervangen en een poort konden plaatsen, vanwege de bijzondere en heftige omstandigheden waarin de bewoonster verkeerde.

Als Verheij Integrale groenzorg vinden wij het fijn om belangeloos iets voor mensen te kunnen doen die het nodig hebben. Daarom doen we graag een aantal projecten per jaar voor Stichting ANDERS. Toen wij deze aanvraag binnenkregen, zijn wij er gelijk serieus mee aan de slag gegaan. We hebben eerst op locatie geïnventariseerd wat de bedoeling was en verwerkten dat in een plan. Nadat alle seinen op groen stonden, hebben we op maandag 22 april de oude schutting en beplanting eruit gehaald en de nieuwe schutting inclusief stevige poort geplaatst.

De medewerkers werden tijdens de uitvoer van de werkzaamheden flink in de watten gelegd met koffie en gebak en een heerlijk bord bami. Zo was er over en weer veel enthousiasme en waardering. Stichting ANDERS en Verheij Integrale Groenzorg kunnen weer terugkijken op een mooie samenwerking die tot blijde gezichten leidde.

De foto’s bij dit verhaal zijn gemaakt door medewerker Cees Lock en een vrijwilliger van Stichting ANDERS: Esther Faber.

Geplaatst op 23 april 2020

Naar volledig nieuwsoverzicht