Bekijk 'Succesvol zijn met innovatie-DNA'

Op 18 oktober sprak Wim in ’t Veld, operationeel directeur bij Verheij, tijdens de jaarlijkse ESRI GIS-conferentie als keynote-speaker in Beurs-WTC in Rotterdam. De ruim 1000 bezoekers luisterden naar zijn lezing met de titel ‘Succesvol zijn met innovatie-DNA’, waarin hij 7 ingrediënten voor innovatie-DNA presenteerde: ongemak, talent, technologie, cultuur, structuur, realisme en aansturing.

Tijdens de lezing demonstreerden Niels Rijksen en Niels van den Dool, GIS-specialisten bij Verheij praktijktoepassingen van GIS bij Verheij. Niels Rijksen nam de zaal mee in de reis van ‘het stratenboek op schoot’ naar ‘digitaal gestuurd werken met GIS’ bij Stedin. Niels van den Dool liet zien hoe GIS onder andere een cruciale rol speelt in participatie, veiligheid en efficiëntie binnen Verheij.

De keynote kan op veel goede reacties rekenen. Zo voert de lezing de lijst van meeste views aan op de website van ESRI en scoorde hij bovengemiddeld in de bezoekersenquête. De lezing werd als ‘zeer inspirerend’ betiteld.

Enkele quotes:

“Innoveren zonder implenteren neigt naar hobbyisme”

“De meeste innovaties beginnen met kritiek en niet met out-of-the-box denken”

“Het is leuker om piraat te zijn dan bij de marine te werken”

Benieuwd? Bekijk hieronder de complete keynote terug.

Wilt u met Wim, Niels of Niels doorpraten over GIS of meer weten over wat wij als groenvoorzieningsbedrijf voor uw buitenruimte kunnen betekenen? We komen graag met u in contact! Stuur een mail naar commercie@verheijbv.nl.

Geplaatst op 3 oktober 2019

Naar volledig nieuwsoverzicht