Lees de nieuwe GroenZorg

Editie 7 van onze relatiekrant GroenZorg valt een dezer dagen bij onze relaties op de mat. De krant neemt u mee door een aantal interessante projecten en praat u bij over onze ambities en toekomstvisie.

Dit jaar is de krant op een paar punten vernieuwd. Op de voorkant vindt u onze voorman Patrick Kuiper, die na vele omzwervingen over de hele wereld bij Verheij is terechtgekomen. (Dit verhaal kunt u trouwens ook lezen op onze Facebook pagina). 

De coverstory van de krant gaat over de bijzondere relatie die wij met Q-Park hebben. We doen daar niet alleen het groenonderhoud en maken ons werk inzichtelijk via GIS, maar trainden ook het personeel van Q-Park in het herkennen van situaties in de buitenruimte. De moeite waard om te lezen!

Participatie speelt ook een grote rol in deze krant. Zo laat onze Manager Omgeving & Participatie Cees Lock zijn licht schijnen over de praktijk van burgerparticipatie en presenteren we het mooie resultaat van renovatie, voorkomend uit een burgerinitiatief, in de gemeente Den Haag. 

Verder leest onder andere over het groenonderhoud bij het beste ziekenhuis van Nederland en krijgt u een indruk van hoe groenonderhoud werkt in hartje Utrecht. 

Onze schouwspecialist Gintaré Gintaré neemt u mee in de wondere wereld van het schouwen (én ze legt uit waarom zij een beeldcatalogus voor Litouwen ontwikkelde). Uitvoerder Martin van Asperen neemt u mee in zijn eigen tuin, waar naast veel flora ook heel veel fauna te vinden is!

Download de krant hier!

Wilt u de krant liever op de mat krijgen of heeft u een vraag? Neem dan contact op met Mark Brandwijk (Marketing & Communicatie) via m.brandwijk@verheijbv.nl of 0184-430777.

Geplaatst op 11 oktober 2018

Naar volledig nieuwsoverzicht