Goede kerstdagen en een gezond en groen 2018!

Wij bij Verheij leven allemaal toe naar een gezellige kerst. U waarschijnlijk ook. We zijn blij, trots en dankbaar dat we in het afgelopen jaar voor u hebben mogen werken. Voor het achtste jaar op rij schenken wij onze zakelijke relaties echter geen kerstgeschenken. Niet omdat wij u niet dankbaar zijn voor de orders of omdat wij u geen flesje wijn gunnen. Maar wel om in de voorspoed die wij hebben “de ander met minder voorspoed” te laten delen.

We spreken weleens over ‘de donkere dagen’ voor Kerst. Wist u dat decembermaand de meest donkere maand is voor gevangenen? Juist dán wordt gevoeld dat ze niet thuis zijn bij de familie vol warmte, sfeer en huiselijke gezelligheid. Een gesloten cel van 10 vierkante meter zal nooit gezellig worden.

Wij schenken daarom deze keer ons “wijnbudget” aan Gevangenenzorg Nederland, voor het project ‘De Compagnie’ in Krimpen aan den IJssel. Door middel van De Compagnie kunnen gevangenen tijdens hun detentie alvast werk zoeken en vinden voor na hun vrijlating. Werk biedt hen tenslotte een kans om hun leven weer op te bouwen! Wij helpen ex-gedetineerden én hun familieleden door onze bijdrage graag naar een hoopvolle toekomst zonder criminaliteit.

Op de drempel van het nieuwe jaar 2018 danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Graag wensen wij u goede kerstdagen en, zowel zakelijk als privé, een voorspoedig en groen 2018 waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Vanaf 22 december tot en met 1 januari zijn wij gesloten, maar wel bereikbaar in geval van calamiteiten. Vanaf dinsdag 2 januari staan onze medewerkers weer klaar.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Directie en personeel Verheij Integrale groenzorg

Geplaatst op 20 december 2017

Naar volledig nieuwsoverzicht