Eerste paal nieuwe bedrijfspand geslagen!

Op 6 juli 2018 is aan de Kweldamweg in Sliedrecht de eerste paal geslagen van het nieuwe bedrijfspand van Verheij Integrale groenzorg. Algemeen directeur Dick Verheij zette het bouwproces officieel in gang, geassisteerd door zijn jongste zoon DaniŰl en in bijzijn van het personeel van Verheij, hun partners en kinderen en de familie Verheij. Het nieuwe pand is een bekroning op de forse groei die Verheij in de afgelopen decennia meemaakte.

“Bij de groei van Verheij past een nieuw en groter pand”, benadrukt Verheij. “Het nieuwe bedrijfspand geeft ons de ruimte die we nodig hadden, maar onderstreept ook onze duurzame en innovatieve koers richting de toekomst. We bouwen een robuust, modern en duurzaam pand dat klaar is voor volgende generaties. Het nieuwe pand laat het karakter van Verheij zien: praktisch en transparant.”

Sinds het huidige pand van Verheij aan de Kweldamweg staat – 18 jaar – is het groenvoorzieningsbedrijf ongeveer vervijfvoudigd. Het Sliedrechtse bedrijf is uitgegroeid tot een modern bedrijf met grote landelijke opdrachtgevers, een integrale en innovatieve aanpak van groenonderhoud en tuinaanleg en een uitgebreid machine- en wagenpark. Momenteel werken bij Verheij ongeveer 125 vaste medewerkers.

Het nieuwe bedrijfspand is ontworpen door architectenbureau Kort Geytenbeek. Het gebouw krijgt een uitstraling die precies past in de polder, is volledig gasloos en wordt voorzien van zonnepanelen. Daarnaast is het pand door de centrale ligging op het kavel goed bereikbaar van alle kanten. In het kantoor is plaats voor zo’n 50 werkplekken. Ook bevat het pand onder andere een grote conferentieruimte.

Geplaatst op 9 juli 2018

Naar volledig nieuwsoverzicht