Contacten, gezelligheid én muziek op DVDOR 2017

Dag van de Openbare Ruimte 2017 zit er op! Verheij deed voor de twaalfde keer mee met "hét totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte". En met succes!

Bezoekers uit het hele land verzamelden zich op de beursdagen bij de stand van Verheij, al dan niet gelokt door het spel van 'The Green Pianists'. "Door de vele mooie gesprekken met onze prachtige relaties, de nieuwe contacten en de mooie muzikale momenten was deze editie voor ons onvergetelijk", vertelt Wilco Boender, algemeen directeur van Verheij Integrale groenzorg, enthousiast. "De dag van de Openbare Ruimte is voor ons altijd uitermate geschikt om relaties in de openbare ruimte waarvoor we werken en willen werken te spreken. We hebben zelfs goede contacten weten te leggen met geïnteresseerden uit Litouwen.”

Op de beurs presenteerde Verheij onder andere het nieuwe concept Kleurrijk Buiten. “Daarvoor was veel interesse. Ook de samenwerking met PostNL kon op veel aandacht rekenen. Zo konden wij ruimschoots onze ervaringen met burgerparticipatie en groenonderhoud delen. Daar ben ik erg blij mee!”

‘The Green Pianists’

Een mooie kers op de taart waren ‘The Green Pianists’, die driemaal daags optraden vlakbij de stand van Verheij. Mark Brandwijk (Verheij) en Christiaan Stouten (BTL) maakten een mooie muzikale brug tussen de normaal gesproken concurrerende bedrijven. “Het was een mooie ervaring.”, vindt Brandwijk. “Het ene moment sta je met elkaar te praten over een aanbesteding waar je allebei aan meedoet, en het andere moment zit je samen achter de piano.” Boender vond de samenwerking ook geslaagd. “Je hoeft elkaar niet altijd de wind uit de zeilen te halen. Je moet je werk goed doen en dan is gezonde concurrentie belangrijk, maar je moet ook willen samenwerken als dat nodig is. Deze optredens stonden voor mij daar symbool voor.”

Geplaatst op 2 oktober 2017

Naar volledig nieuwsoverzicht